Rahmet muhalefeti mi? Zahmet muhalefeti mi?

 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere...

 

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

İyiliğe, güzele, hayra motor; yanlışa, hataya ve şerre fren olabilecek milli bir muhalefete o kadar ihtiyacımız var ki! Uyarıcıları yani milli muhalefeti olan şahıs, kurum, kuruluş ve iktidarlar isabetli karar alırlar! Yanlışları az olur! Ülkesi ve milleti için çalışanlara destek veren yanlışlarını çekinmeden uyaran muhalefet toplum ve yönetim için rahmettir! 

Krallıkla ve istibdatla yönetilen ülkelerde muhalefet görevini üstlenecek ne bir şahıs ne de her hangi bir kurum mevcuttur! Onun için zulümleri arşı alayı titretmeye devam ediyor! Uyarıcıların, cesediyle beraber sesini de kesiyorlar! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 379 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar