Post mu? Dost mu?

BismillahirrahmanirrahiimYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî...

Bismillahirrahmanirrahiim

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Vatanımızı; dış ve iç düşmanlara karşı geçilmez yapan şehid ve gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz! Allah (c.c)’ın yardımıyla yedi düvele karşı kazanılan bu kutlu zafere yeni ekonomik, siyasi ve silahi zaferler katmak için aynı birlik ve kardeşlik ruhunu yeniden dönmeliyiz.

Aynı aşkla nefsimizi ve neslimizi; din ve vatan uğruna kurban verecek bir iman ve ahlak idealizmiyle terbiye etmeliyiz!

Birbirimize karşı hased, kin ve düşmanlık hastalıklarını terk etmeliyiz! Irk, mezheb, tarikat, parti ve hatta inanç farklılıklarımız bizi asla birbirimize düşürmemeli aksine Din ve vatan savunmasında, nesil ve namuslarımızın korunmasında Çanakkale’deki birlik ve dayanışma destanını yeniden yazmalıyız!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 218 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar