Muhafızı biziz! Biz koruyacağız! Saldırılanlara sarılacağız!

 Yarım asırdır İslami uyanış ve dirilişin bilhassa gençler arasında artmasından rahatsız olan Şeytani çevreler kendi planladıkları 11 Eylül 2001 tarihinde, kendi kontrollerindeki taşeron terör...

 

Yarım asırdır İslami uyanış ve dirilişin bilhassa gençler arasında artmasından rahatsız olan Şeytani çevreler kendi planladıkları 11 Eylül 2001 tarihinde, kendi kontrollerindeki taşeron terör örgütleri eliyle ikiz kulelere saldırıyı bahane edilerek, Müslümanlara topyekûn saldırıya geçtiler!

Önce İslamofobi diye uydurdukları ve asıl gerçek olan “İslam geliyor” hakikatini durdurmak için Müslüman Ülkeleri silahlı işgale başladılar! Önce Afganistan arkasından Irak ve Suriye’yi parçalayarak bilfiil işgal etiler! 

Kendi silahlı işgallerine “Hristofobi” ve “Hristiyani Terör Örgütü” demediler! Ama ülkesini, canlarını ve namuslarını savunan Müslümanların meşru müdafaalarını “İslamofobi” ve “İslami Terör” örgütleri diye iftara atmaktan da utanmadı bu yeryüzünün kovboyu haydutları!

Bir yandan topyekûn biz Müslümanlara ve ülkelerimize silahlı saldırılar devam ederken bir yandan da sosyal medya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar