Milli davanın katilleriyle Hocamın talebeleri bir safta olamaz!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Allah’a ve ilkesi İslam’a yıllarca savaş açmayı huy ve meslek edinen CHP zihniyeti, Kamalizm ve Laiklik adına maddi ve manevi hayatı müslümanlara zindan eden masonik, dinsiz çevreler, iktisadi ve siyasi güçleri zayıflayıp iktidarsızlaşınca “Kadın erkek çok yüzlü münafık (bukalemun tipler) ise birbirinin koruyucu dostlarıdır! Kötülüğü emreder iyilikleri yasaklarlar! Mazlumlara, gariplere ve fakirlere her konuda cimridirler!” (Tevbe/67) ilahi mesajına uygun, münafık maskesini takmaya başladılar!

Müslümanlardan gözüküp kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi Temel’den (!) çökertmenin peşindeler! 

Hak ve özgürlükler adına yeni atılan Temel’i (!) tahrip ederek elde edilen kazanımları suret-i haktan gözükerek yasaklamanın sinsi planlarının peşindeler!

Devâsa yatırımları ve ekonomik devrimleri temelden durdurarak Emperyalist ülkelere rakip güçlü bir Türkiye’yi önlemenin peşindeler!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar