Mescid-i Aksa şovla ve sloganla korun(a)maz!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selâm olsun..

Kuddüs olan Allah’ın (cc), çevresini bereketli ve huzurlu kıldığı nazlı şehir Kudüs-ü Şerif’te yer alan Mescid-i Aksa Harem-i Şerifimizde, Osmanlı Cihan Devleti yıkıldığı, Halifeliğin kaldırıldığı ve Devrimlerle İslam Medeniyetinin Devrildiği günlerden bugüne etrafında kan var! Gözyaşı var! Izdırab var!

Devlet-i Ali Osman’ın zevale uğramasıyla, 9 Aralık 1917’de İngiliz işgal manda yönetiminin işgal ettiği ve 1946’da İngilizlerin yönetimi, Birleşmiş Milletler’e devretmesiyle 14 Mayıs 1948’de BM’de yapılan bir oylamayla İslam Coğrafyası’nın kalbine bir hançer gibi saplanan Siyonist İsrail Rejimine karşı 100 yıldır süren kanlı ve kahpe işgalin karşısında da Kahraman Filistin halkının Direnişi var! Mücadelesi var! Çilesi var! Sabrı var!

Filistin düşeli 100 yıl, Kudüs-ü Şerif işgal edileli ise tam 50 yıl oldu!

Tüm bu kahır yıllarında İslam’a isyan aleminin ise sessizliği var! Suskunluğu var! Vurdumduymazlığı var!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gündem Rabıta değil irtibattır! 17 Mayıs 2024 | 327 Okunma Devletlerin ve İktidarların gücü de, ömrü de Adalet’tir! 10 Mayıs 2024 | 286 Okunma Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 385 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 336 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 231 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar