Manevi ‘’Deflasyon!’’ durdurulmadan!

 Allah (c.c)’ın yeryüzünü emanet ettiği (Halife olan) insan, tüm alemlerin küçük kopyası ve bir resmidir. Allahımız, sadece kendisine kulluk yapsın diye görevlendiği insanı en şerefli ve en...

 

Allah (c.c)’ın yeryüzünü emanet ettiği (Halife olan) insan, tüm alemlerin küçük kopyası ve bir resmidir. Allahımız, sadece kendisine kulluk yapsın diye görevlendiği insanı en şerefli ve en değerli olarak yaratmış, akıl nimetiyle de diğer bütün varlıkları emrine vermiştir.

‘’Unutan, yalnızlıktan sıkılan’’ manalarına gelen insan’a yaratılış gayesini çokça hatırlatmak gerekiyor. İnsan, birlikte yaşama özelliğiyle yaratıldığı için toplum içinde yaşamaktan mutluluk duyar! Cezaevi hayatı bu nedenle insana, bir zindan ve hüsrandır!

İnsanı meydana getiren erkek-kadın kavuşmasından ve kucaklaşmasından aile, aile birliğinden ve dirliğinden akrabalar (kabileler, aşiretler, sülaleler) bunların dayanışmasından da devletler meydana gelir!

İnsan yoksa aile, aile yoksa millet, millet yoksa Devlet yoktur!

Ailenin ve devletin asli görevi insanın inanç, can, nesil, namus, mal  ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar