Maddi ve Manevi Depremlerle Hepimiz Tehlike Altındayız!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

İnsanların elleriyle yaptıkları yanlışlıklar ve işledikleri kötülükler yüzünden karada ve denizde karışıklık ortaya çıktı, düzen bozuldu. Böylece Allah, belki doğru yola dönerler diye, yaptıklarından bir kısmının kötü sonuçlarını onlara tattırıyor!”(Rum S.41) ilahi mesajı maddi ve manevi felaketlerin müsebbiblerinin yani sorumlularının insanlar olduğunu apaçık belirtmektedir!

“ ...Ani bastıran karanlığın şerrinden (meydana getireceği tabiat felaketlerinin) şerrinden sabahın Rabb’i Allah’a sığınırım!” (Felak S. 3) Ayet-i Kerimesinde de ikaz edildiği gibi Ay ve Güneş tutulmalarının bir doğa felaketinin tetikleyicisi ve habercisi olabileceğini asla unutmamalıyız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 148 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar