“Kendi düşen asla gülemez!”

BismillahirrahmanirrahîmYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere...

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Allah (c.c), hepimizi nefislerimizin kölesi ve şeytanların maskarası olmaktan korusun! Müslümanları, Müslümanlarla imtihan ettirmesin ve Müslümanları, Müslümanlara musallat ettirten düşmanlarının tuzaklarından kurtarsın! (Amin)

Irkını, partisini, mezhebini ve tarikatını; dinimizin ve vatanımızın önünde gören hırs ve hasetten körelmiş gözlerimizi açsın!

Çileli yollarda beraber yürüyüp beraber ıslandığımız dava arkadaşlarımızı geçici makamlar uğruna feda eden, sadakati ve vefayı unutturan nefislerimizi ıslah eylesin!

Şimdi, sevgimizi artırarak birbirimize sımsıkı sarılma zamanı! Ümmet şuuruyla kardeşlik zamanı! Önümüzdeki devasa engelleri ve saldırıları sırt sırta verip aşma zamanı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 259 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 186 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 354 Okunma Tarihimizden aldığımız güçle; Yeniden Büyük Türkiye! 23 Şubat 2024 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar