İstanbullular İstanbul’a sahip çıkacak ve yalan yenilecek İnşAllah!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Allahın lütfuyla kaleme aldığımız 01 Mart 2019 tarihli “ Yalan Yenilecek!” başlıklı yazımızı “Allah, sadece doğrularla beraberdir! Ve Yalancıları asla sevmez!’’ İlahi Mesajlarının gereği; ‘’yalan, doğruluk karşısında mutlaka yenilecektir İnşAllah!” ifadesiyle bitirmiştik! Aradan geçen üç ay içindeki süreçte yaşananlarla gördüklerimiz ve duyduklarımızla bizi haklı çıkaran Allahımıza hamd olsun!

Allahımızın emanetleri olan Dinimizi, Vatanımızı, Namuslarımızı, Canlarımızı, İstikrar ve İstiklalimizi korumanın yollarından biri de Seçim Sandığında kullandığımız oylarımızdır!

Seçim Sandıklarının tamamının yeniden sayılmasını YSK’ya itiraz ederek durduran CHP ve avanesinin sinsi planları sebebiyle İstanbul’daki kardeşlerimiz büyük bir hırs ve motivasyonla pazar günü yeniden sandık başına gidecekler!

Ve oylarını Bismillah diyerek Ülkemizin ve Nesillerimizin İstikrarı, İstiklali ve İstikbali için kullanacaklar İnşAllah!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 218 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar