İslam Sözleşmesinin imani ana maddeleri!

 Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne...

 

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Değiştirilmesi ve kısmen de olsa kaldırılması teklif dahi edilemez tek Hukuk olan “İslam Sözleşmesi «ni okuyup uygulamak ve tebliğ etmek ‘’Kal-u Bela’’ (evet) dediğimiz ruhlar âleminden, Dünya Âlemine gelişimizin yani yaratılışımızın ve yaşayışımızın ana gayesidir!

İlmin Kapısı, Allah›ın Aslanı Mü’minleri Emiri Hz. Ali (r.a) Efendimize göre bu İlahi Sözleşmenin ana kaynağı Kur’an-ı Kerim (Bİ) –ile- harfiyle (Bismillahirrahmanirrahıım) başlayıp, en son suredeki son ayetinin (Nas) ile bitmesinin sebebi de budur!

Yani bu Kur’an, Rahman ve Rahim olan Allah (c.c) ile cinler ve insanlar arasında bir sözleşmedir!

Allah’ın kulları yaratıcısıyla mı sözleşme yapacak, yoksa hiçbir gücü olmayan ölüme yenilen Şeytan ve yandaşlarıyla mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 284 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar