Işıklarımız söndürülse de İlahi Nur asla!

Milli Direnişin Kahramanlarının darbelerle ocakları sönse de hep Rahmetle anılıyorlar! Ocak söner, Ateş Söner! Işık Söner! Ama İslam’ın nuru asla! Güneş, Ay ve Yıldızı hangi İnsani güç söndürebilir ki?

Anadolu topraklarında özgürce ve kardeşçe yaşadığımız halklarla olan birlikteliğimiz insanlık tarihinin beyaz sayfaları arasında tüm toplumlara örnek teşkil etmesi açısından pek mühimdir. Kardeşi kardeşe kırdırmak konusunda marifet sahibi olan Haç-Siyon şer merkezleri, Anadolu’yu yeniden kendilerine yurt yapmak isteyen Roma ve Bizans’ı ihya emelleri taşıyanların destekçileri, kripto Yahudi dönmeleri pakrudini Ermenilerin torunları Haç ve Siyon işbirliğiyle dün nice ocaklarımızı söndürdüler! Ocaklarımızı söndürmek için bütün güçleriyle birleşip bugünde saldırdılar! Ve saldırıyorlar!

Ama vatanımızı ve kalblerimizi aydınlatan İlahi Nuru söndüremediler ve asla söndüremeyecekler!

O günkü İstiklal Mücadelemizde olduğu gibi bugünkü Milli Mücadelemizde de, Mandacılar İhanete yataklığa ve yalakalığa devam ediyorlar! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 194 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar