İnsan önce yerden yer, sonra yer insanı yer!

Geçici geldiğimiz dünya hayatımızın özeti başlıktaki bu cümlede gizlidir! Ve ölüm, hepimize bir nefes yakındır! Ölüm bize bir nefes yakınken bu ne gaflet, bu ne büyük vurdumduymazlık, nefsimize ve...

Geçici geldiğimiz dünya hayatımızın özeti başlıktaki bu cümlede gizlidir! Ve ölüm, hepimize bir nefes yakındır! Ölüm bize bir nefes yakınken bu ne gaflet, bu ne büyük vurdumduymazlık, nefsimize ve nesillerimize bu ne büyük ihanettir?

İlim ehlinin de, ticaret ve siyaset erbabının da ana görevleri insanların dünya ve ahiretlerini cennete çevirmek için tüm gayretimizle çalışmaktır! 

Allah’ımıza kulluk ibadetlerinin en büyüğünün de Cihad İbadeti olmasının sebebi de budur!  

Cihad İbadetinin ilki ve en büyüğü nefislerimizi “Oku!” emriyle eğitmek ve Tefekkürle, Zikirle, Şükürle ve Sohbetle terbiye etmektir!

Ceset, insanı taşıyan Dünya’daki bineğimiz, arabamızdır! Yer ve içer, sonunda ölünce yer onu yemeye başlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 383 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 225 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 392 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar