İnnalillahii… Başımız sağolsun! Bir yıldız daha…

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Şevki Yılmaz'ın bugünkü (24.06.2022)''İnnalillahii… Başımız sağolsun! Bir yıldız daha…'' başlıklı yazısı.

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, ashabına, canımız ana ve babamıza, hocalarımıza Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, din ve vatan muhafızı şehid ve gazilerimize salat ve selâm olsun!

Asırlık Milli Mücadelemizin Manevi Önderlerimizden İsmail Ağa Medreselerinin Banisi, Gönüllerimizin Sultanı, İman, Amel, İhlas, İnfak, Cihad, Edeb ve Ahlak timsali Mahmud Efendi (k.s) Hazretlerini çok sevdiği Sevgiler Sevgilisi, Eşsiz Önderimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize uğurluyoruz!

“Alimin ölümü alemin ölümü gibidir!”

“Alimin uykusu Cahilin ibadetinden üstündür!”

“Alimin kaleminin mürekkebi Şehidin kanından üstündür!” Müjdelerini hayatında bizzat yaşamış bir Allah dostu Mürşid-i Kamil’i, Darü’l Fena’dan Dar’ul Beka’ya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 169 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 125 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar