İmanla, İnfakla ve Namazla Mi’rac Kıyamımızdır!

 “Bu Elçinin (Hz. Muhammed)’in gerçek bir Peygamber olduğuna bizzat şahid olduktan ve kendilerine apaçık mûcizeler emir ve yasaklar ulaşmışken ve bu İslami gerçeklere iman ettikten sonra nankörlük edip...

 

“Bu Elçinin (Hz. Muhammed)’in gerçek bir Peygamber olduğuna bizzat şahid olduktan ve kendilerine apaçık mûcizeler emir ve yasaklar ulaşmışken ve bu İslami gerçeklere iman ettikten sonra nankörlük edip yeniden inkâra saplanan bir toplumu Allah nasıl ve niçin doğru yola iletir?.. Hayır! Allah, böyle zâlim bir toplumu asla hidâyete iletmez! şte bunların cezası; Allah’ın, meleklerin ve bütün insanların lanetlerinin üzerlerine olması (İslami rahmet, nusret, bereket, izzet ve istikametten yoksun bırakılmaları şeklindedir).”

“Bunlar (dinden dönenler) onun (bu lanet ve zilletin) içinde temelli kalıcı kimselerdir. Onların azabı hafifletilmeyecek ve onlar (asla korunup) gözetilmeyeceklerdir. (Hakk’tan cayan dönek hainlere asla mühlet verilmeyecek ve merhamet edilmeyeceklerdir.)”

“Ancak bu (uyarıların) ardından (ölmeden önce pişman olup vicdanlarına uyarak); tevbe edenler, salih olarak davranıp (tekrar Hakk’a dönenler) başka. Çünkü Allah, gerçekten bağışlayandır, esirgeyendir.”

(Kur’an-ı Kerim Ali İmran 186-189) İlahi ihtarının...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 383 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 225 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 392 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar