“İmam’a değil, Müezzinlere ihtiyacımız var!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Şahsi ve vatani çalışmalarımızda Allah’ımızın yardımını unutmak ve Allah’ımızın yardımının şartlarını terk etmek, başarısızlıkların, hezimetlerin ve mağlubiyetlerin ana sebebidir!

 “Allah size yardım ederse hiç kimse sizi yenemez. Eğer sizi yardımsız bırakırsa size yardım edecek kimse yoktur. O halde müminler sadece Allah’a güvenip dayansınlar.”(Ali İmran S.160 ) İlahi Mesajıyla uyarılan bizler, dinimizin ve vatanımızın muhafazası için elzem olan ilmi, iktisadi ve siyasi çalışmalarımızda alacağımız maddi tedbirlerle beraber manevi tedbirleri de asla ihmal etmemeliyiz! 

“Ey iman edenler! Eğer Allah’ın Dini İslam’ın güçlenmesine yardım ederseniz, Allah’ta size yardım edecek ve her alanda gücünüzü artırarak ayaklarınızın yere sapasağlam basmasını sağlayacaktır. (Muhammed S. 7) ilahi müjdesinde de Maddi Yatırımlarla beraber mutlaka Manevi yatırımların yapılması İlahi Yardımın gelmesinin olmazsa olmaz şartı olduğu bir kere daha ihtar ediliyor!

Tüm başarıların ve zaferlerin olmazsa olmaz ilk şartı budur!

Mücadelelerde İmam yani Lider kadar kadrosunun da emin, ehil ve sadık olması, uhuvvet, ehliyet, emniyet ve meşverete önem vermesi zaferin en büyük şartlarındandır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 201 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar