Hepimiz tehlike altındayız! “Çamur at, tutmazsa Arena alçaklığı devam ediyor!”

İslam Ümmeti, isyan ümmetine döndükten sonra ahlaki değerlerimizi yitirdik! Hukuk, adalet, sevgi, saygı, emanet, sadakat, merhamet ve ahlak başımızın tacı iken şimdi ayaklarımızın altında...

İslam Ümmeti, isyan ümmetine döndükten sonra ahlaki değerlerimizi yitirdik! Hukuk, adalet, sevgi, saygı, emanet, sadakat, merhamet ve ahlak başımızın tacı iken şimdi ayaklarımızın altında sürünüyor! 

Eş hukuku, aile hukuku, komşuluk hukuku, kardeşlik hukuku, tüm insanların şeref ve onur hukuku ve diğer vs. hukuklar; zulme, zanna, gıybete, yalana, dijital yalanlara, sanal algılara, rezil twitlere, iftiraya, kumpaslara,  soygunlara ve talanlara kurban edildi! 

Kadının beyanı esastır!” gibi haksız uygulamalar nice ocaklara incir ağacı dikti! Nice canlar yandı ve nice insanlar yaşarken iftiralarla, kumpaslarla onurları katledildi! 

Dostlarının yanına çıkamaz hale getirildiler! 

Uçurumun kenarına itildiler! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 5 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 218 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar