Hedefteki yeni plan! Kaptan Erdoğan!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

16 Nisan 2017 Referandumu sonrasında kaleme aldığımız ‘’Hedefteki yeni plan! Erdoğan!’’ başlıklı yazımızı, 31 Mart seçimlerinin hemen akabinde önemine binaen revize ederek siz okuyucularımızın ilgi ve istifadesine arz ediyoruz.

Allah’ın (cc) yardımı, milletimizin basireti ve engin ferasetiyle ‘’Devletin Milleti’’ yerine ‘’Milletin Devleti’’nin önü açıldı Elhamdulillah! 

Yalan-dolan ve iftira ağlarına takılarak oyunu veren milyonlarca vatandaşımıza; iktidarımız, adil icraatıyla nasıl kandırıldıklarını göstermelidir! 

Aksi halde 15 Temmuz Darbesi gibi, 16 Nisan Sandık Darbesi ve 31 Mart şimdilik püskürtülse de mandacı darbeciler asla pes etmediler ve etmeyecekler! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar