“Güneş balçıkla sıvanmaz!”

BismillahirrahmanirrahıımYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne...

Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Merhum Cemil Meriç Üstadımızın “Bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir!” dediği gibi ülkemizi maddi ve manevi kaosa sürükleyenler Bizans entrikalarını yalan, iftira, şantaj ve montajlarla devam ettiriyorlar! Hava kirliliği gibi tam bir haber kirliliği altındayız. Kimin eli kimin cebinde belli değil! Akı kara karayı ak gösteren, yalancıyı doğru doğruyu yalancı, Din ve Devlet düşmanlarını dost, Din ve Devleti için canını çekinmeden verecekleri düşman gösteren bir ahlaksızlık kirliliği! Manevi ve ahlaki değerlerini yitirmiş bu kişiliksiz kişiler için Atalarımız; “can çıkar huy çıkmaz!” sözünü boşuna söylememişler!

Önemine binaen her zaman tekrar ettiğimiz “Benim Ümmetim her günahı işleyebilir! Ama asla yalan söyleyemez!” buyuran Peygamberimizin Ümmeti günümüz biz Müslümanlarına ne oldu ki; birbirimizin kuyusunu kazmak, iftira ve yalanlarla birbirimizi karalamakta yarış halindeyiz?

Müslüman olmayan kâfirlere karşı bile; hileyi, dolandırıcılığı, yalan ve iftirayı en büyük haramlardan kılan Allahımıza nasıl hesap vereceğiz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 124 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar