“Görevimiz ayrılmak değil! Uyarmaktır!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Allah (cc) hepimizi affetsin! Hepimiz imtihan ediliyoruz! Kulların imtihanı olduğu gibi kavimlerin, toplumların ve milletlerin de imtihanları vardır. Hele ki toplumları yöneten ya da yönetmeye talip olanlar için bu imtihan zorlu ve meşakkatli olabilir! Millet ve devlet olarak ve dahi Ümmet olarak çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz! 

Hepimiz böyle zamanlarda yazdıklarımıza, söylediklerimize, attığımız adımlara ve vereceğimiz kararlara dünden çok daha fazla dikkat etmek zorundayız! Hırsımız ve kinimiz, aklımızın ve İmanımızın önüne geçmemeli!

Biz Müslümanlar, birleşmemek üzere birleşme hastalığını ne zaman terk edeceğiz?

“Birlikte rahmet, ayrılıkta azab vardır!” gerçeğine ne zaman döneceğiz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 102 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 221 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 389 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar