“Faiz Tsunamisine dikkat!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mü’min kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Faiz; “Yahudilerin Yahudi olmayanlardan aldığı kölelik vergisidir!”

Evet Faiz; Ekonomileri çökerten, yuvaları yıkan, hastalıkları artıran, günahları çoğaltan, İktidarları alaşağı eden ve Devletleri tarihten silen velhasıl önüne kattığı her şeyi yok eden, Dünyamızı da Ahiretimizi de Cehenneme çeviren bir Tsunamidir!

Ana Yasamız ve Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’de tam bir sahife Faiz Tsunamisinden bahsedilir! Cana kıymakla İnsanların açlığına işsizliğine ve yoksulluğuna sebeb olmak terör suçu olarak zikredilir! Faiz terörüyle, silahlı terör Allah’a harb olarak ifade edilir!

Siyonistlerin; varlık içinde yokluk çeken tüm mazlum coğrafyamızı önce Faizle sonra silahla işgali devam ediyor! Bu işgal sadece halkının Müslüman olduğu ülkeleri değil tüm dünyayı kuşatmış durumdadır. Bu öyle bir işgaldir ki gelişmekte olan ülkelerde ya da sömürülmekte olan ülkelerde büyük faciaların en temel sebeplerindendir. Yakın tarihimiz bireysel anlamda ya da kurumsal anlamda faize bulaşanların, ekonomik olarak ne noktalara geldiklerinin örnekleri ile doludur. Yaşanan 24 Ocak kararları, 2002 krizi, bankazedeler gibi örneklere baktığımızda faiz sisteminin acımasız çarklarının dişlileri arasında kalanların iflas, intihar, aile faciaları, batık şirketler, ödenemeyen ve tahsil edilemeyen borçlardan dolayı cinayetler, hangi birini sayayım? O kadar çok belanın sebebi ki! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar