“Ey Adalet! Önce ayıkla, sonra topla!”

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Şüheda’nın ve Gaziyan’ın can feda gayretleriyle püskürttüğümüz 15 Temmuz kahpe darbe girişiminden sonra, hainlere yönelik alınan ve alınacak tedbirleri tüm gücümüzle destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz! 

Adaletin tecellisi için canhıraş bir gayretle çalışan emniyet ve yargı mensuplarının muvaffakiyetleri için de her daim dua ettik ve ediyoruz! 

Batı’nın kirli emelleri için; ezana, bayrağa ve vatana ihanet edenleri gördükçe de her daim uyanık olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz!

Bu hainlerin, yargılama süreçlerini itibarsızlaştırarak, kurunun yanında yaşı da yakarak devletimize ve iktidarımıza yönelik sabotajlar planladıklarını gözlemlemekteyiz!

Bunlar adeta suikast timleri gibi çalışmaktadırlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gündem Rabıta değil irtibattır! 17 Mayıs 2024 | 327 Okunma Devletlerin ve İktidarların gücü de, ömrü de Adalet’tir! 10 Mayıs 2024 | 286 Okunma Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 385 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 336 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 231 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar