Erken seçim sonuçlarını açıklıyoruz!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimlerin sonuçları belli! Çünkü geçmişi unutmadık! Ve geçmişi özlemedik!

Maddi ve manevi kaoslarla dolu eski Türkiye nasıl unutulur?! Ve nasıl özlenir ki?!

Yüz yıldır savaşmayan milletimizi, savaşlarında yıkılmış, yakılmış Avrupa ülkelerine işçi olarak gönderen ve yetmiş sente muhtaç edip, IMF kapılarında dilenen ve aldığı şartlı kredi borçlarını da ülkemize gelen turistleri eğlendirmek için sadece turizmde kullanabilen eski Türkiye’yi ve sağ-sol masonik iktidarları nasıl unuturuz ve nasıl özleriz ki?

Maddi ve manevi kalkınmamızın postmodern darbelerle önlendiği, halkın seçtiği liderlerinin idam veya mahkûm edildiği eski Türkiye’yi ve darbelere selam durup alkış tutan dış güçlerin içimizdeki taşeronları mandacı partileri nasıl unuturuz? Ve nasıl özleriz ki?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 379 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar