Ehliyet, Liyakat ve Sadakat seçimi!

 Müslümanların her işte ve her şey de ölçüsü nefisleri değil; aklın ve imanının ışığında yürüyeceği İslami İlkelerdir! Kur’an’ın...

 

Müslümanların her işte ve her şey de ölçüsü nefisleri değil; aklın ve imanının ışığında yürüyeceği İslami İlkelerdir! Kur’an’ın aydınlığı ve Sünnetin meşalesidir! Ve ihtiyaç halinde bu ilkeleri yaşayarak öğreten ihlas sahibi İlim ehline danışmaktır! 

Hayatımız, doğumdan ölüme kadar seçimle geçiyor! İsim seçimi, ev seçimi, eş seçimi, iş seçimi, iman seçimi, pazar ve marketlerde yiyecek ve giyecek seçimi ile devam eden hayatımız kefen ve kabir yeri seçimiyle sona eriyor! 

Bu seçimlerin çoğunda akıllı araştırmaları sayesinde çoğunlukla başarılı olan kardeşlerimizden bir kısmı ülkemizi yönetecek siyasetçilerin seçiminde maalesef nefislerine uyarak, bazıları da başımızdan aşağı bolca edilen yalan, iftira, algı ve sosyal medya manipülasyonlarıyla İlahi ölçüyü unutabiliyor ve yanlış tercihlerle kendilerini, milletimizi ve ülkemizi yönetecekler konusunda hataya düşebiliyorlar. 

Pazardan aldığı soğan ve domatesi seçerken gösterdikleri hassasiyeti, devleti yönetecekleri seçme konusunda...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 217 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar