Dualarımız olmasa…

 Dua Allah’ımıza kulluğumuzun, acizliğimizin ve muhtaçlığımızın ispatıdır! Ve sadece Allah’ımıza kulluğun ta kendisidir. Çareyi başkalarında değil sadece Allah’ın...

 

Dua Allah’ımıza kulluğumuzun, acizliğimizin ve muhtaçlığımızın ispatıdır! Ve sadece Allah’ımıza kulluğun ta kendisidir. Çareyi başkalarında değil sadece Allah’ın yardımında aramaktır dua! Hiçbir güçleri olmayan kurtarıcılardan kurtartılmanın yoludur dua!

Gökyüzünden, yer üstünden ve yer altından artarak devam eden felaket ve musibetler karşısında Allah’ımızdan başka sığınılacak makamın olmadığına imandır dua!

“Rabb’iniz Allah buyurdu; Bana İhlasla samimiyetle dua edin, duanızı yerine getirerek size karşılık vereyim..” (Mümin S.70.) İlahi Mesajında emredilen Dua, ibadetlerin tamamını yerine getirmektir!  

Namaz en büyük bedeni ve ruhi duadır! Şirke, küfre ve tüm Şeytani rejimlere başkaldırıştır!
Hele secdede Allah’ımıza ana dillerimizle yakararak, ağlayarak yalvarmamız her derdin devası, her hastalığın şifası ve her belanın muhafazasıdır!  
Sadaka, fiili duadır! Belaları defeder! Hastalıkların tedavisinin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 259 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 186 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 354 Okunma Tarihimizden aldığımız güçle; Yeniden Büyük Türkiye! 23 Şubat 2024 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar