“Deniz, leş kabul etmez!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Irkı, mezhebi, kişiyi, ideolojiyi ve dini; siyasete, ticarete ve sömürüye alet edenler tarih boyu hep var ola gelmiştir! 

Geçmişte ve hâlâ devam eden Haçlı Seferlerinin temelinde; emperyal gaye olmasına rağmen hep insanların dini inançlarını ve ırklarını kirli işgal emellerine alet etmişlerdir! Ve etmeye de devam ediyorlar! Bir petrol uğruna Müslüman Mazlum Coğrafya kan gölüne döndürülmedi mi? 

Bu ırk, din ve mezhep istismarı ve istismarcıları, halkı Müslüman âlemde de acımasızca insanları sömürüyor ve katlediyor! 

Dünyalarını zindan ettiriyor! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 127 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar