Daim Nöbetteyiz!

 Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne...

 

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selâm olsun!

Her hafta Salı akşamları 20.30’da Akit tv ve Kanal 68 tv’den canlı olarak yayınlanan Milli Diriliş programında;  “BOP Projesiyle planlanan Siyon Haçlı saldırıları karşısında Milli Mücadelemiz nasıl olmalı?!” sorusuna, mücadele ruhu üzerinden cevaplar aramaya gayret etmiştik. 

Anadolu topraklarına yerleştiği günden bugüne Milli Mücadele’den ödün vermeyen ve daim teyakkuz halinde yaşayan aziz milletimiz ordusuna; Asakir-i Mansure-i Muhammediyye (Muhammed’in SAV, Yardımcı Askerleri) ve Askerine, Mehmedçik ismini vermiş ve “böyle bir ruha sahip bir Milleti kim ve hangi güç mağlub edebilir ki!?” diyerek adeta tüm dünyaya duruşu, direnişi ve dirilişi ile bu hakikati haykırmış ve haykırmaya devam etmektedir!

“O Mü’minler öyle yürekten inanmış kimselerdir ki, düşman yurdundan haber getiren bazı kötü niyetli insanlar kendilerine: ‘Düşmanlarınız size karşı büyük bir Ordu hazırlamış, o halde onlardan korkun da, Allah yolunda Cihadı terk edin!’ dediklerinde, bu tehditkâr sözler o yiğitleri yıldırmak şöyle dursun, aksine onların imanını artırır ve şöyle derler:

 “Bütün tehlike, tehdit ve korkulara karşı bize Allah’ın yardımı yeter! O ne güzel yardımcı, ne güzel vekildir!” (Ali İmran suresi 173. ayet) İlahi mesajıyla moral bulan her Din ve Vatansever, nihayeti şehadetle bitecek izzetli bir yaşamı, sefil esarete tercih eder! Ve “Mektebinde Şehadet dersi olan bir Milletin asla esareti yoktur!” gerçeği üzerinde ise bilir ki; korkak her gün ölür! Şecaat sahibi yiğitler ise sadece bir gün! Ölümden korkanlar ölümsüzlük olan şehadete koşamazlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 334 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar