Cumhuri İttifaka Çamuri İttifakı!

BismillahirrahmanirrahîmYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize...

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Oluklar çift; birinden nur akar, birinden kir!” misali, Hak ile Batıl’ın, Hayır ile Şer’rin,Sevgi ile nefretin, birlik ile ayrılığın adalet ile zulmün, barış ile savaşın temsilcileri hep var ola gelmiştir! Ve kıyamete kadar da birinden nur akacak, diğerinden kir!

Yeniden süper güç Türkiye’nin inşası için cumhur ittifakı karşısında kirli pazarlıklı çamur ittifakı yerine milli bir ittifak olsaydı çok sevinecektik!

Mandacılığı, uşaklığı kabullenmeyen milli bir ittifak!
Emperyalist güçlerle işbirliği yapmayan milletiyle işbirlikçi milli bir ittifak!
 
Yüz yıldır savaşmayan Türkiyemizin kalkınmasını darbelerle önleyenleri alkışlamayan, ferd başına milli gelirimizi kat kat artıran, IMF kapılarında dilencilikten kurtaran ve devasâ hizmetleri başaranları kıskanmayarak destekleyen milli bir ittifak!
 
Milletimizin inancına konan asırlık yasakları kaldırmak için uğraşanların yanında olan ve Bizans entrikacılarının, masonların ve din ve vatan düşmanlarının kuyruğuna takılmayan milli bir ittifak!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 102 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 221 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 389 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar