Bize bir nazar oldu!

 Hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle terk edeceğimiz, sineğin kanadı kadar değeri olmayan “alçak” manasına gelen aldatıcı Dünya uğruna, makamlar için gönül kırmadan...

 

Hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle terk edeceğimiz, sineğin kanadı kadar değeri olmayan “alçak” manasına gelen aldatıcı Dünya uğruna, makamlar için gönül kırmadan, gönül yapmaya gayret etmeliyiz!

İftira, yalan, şantaj yoluyla linç girişimleri adeta savaşa dönüşmüş! Belediye Başkanlıkları, hatta Muhtarlık makamları için bile saldırılar, dargınlıklar ve şeytanın aklına gelmeyecek ayak oyunları ve entrikalar!

Dün zalimler ve zulümler karşısında omuz omuza duranların, Kudüs-ü Şerifimizin istiklali ve Fatih Sultanımızın emaneti Ayasofya’nın açılması ve çağdışı zulüm yasaklarının kalkması için birlikte yürüyenlerin ve Mazlumların kurtuluşu için el ele koşan kardeşler topluluğunun yüreklerimizi dağlatıcı saldırgan pürmelal hale, halimize bir bakın!

Bir şahsı Belediye Başkanı, Meclis Üyesi, yapacağız diye değer mi ahlaki sınırları aşarak Din ve Devlet düşmanlarına bile yapılmayan saldırılar, hakaretler ve insanlık dışı linç girişimleri!

Biz Müslümanlar; particilik, ırkçılık ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 317 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar