Bir, “Leş” olmadan! Birleş!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’deki “ İnkâr edenler de, doğal olarak birbirlerinin yardımcıları, koruyucuları, müttefikleri ve dostlarıdırlar. Eğer siz de kendi aranızda böyle organize olmuş güçlü ve etkin bir toplum oluşturmak için üzerinize düşeni yapmayacak olursanız, yeryüzünde baskı ve zulüme dayalı rejimler boy gösterecek kan ve gözyaşı asla dinmeyecek, bütün dünyayı korkunç bir fitne ve imansızlık akımı dalga dalga saracak ve böylece, büyük bir kargaşa, anarşi, savaş, yozlaşma ve fesat baş gösterecektir.” (Enfal S.73) İlahi Mesajın uyarısına rağmen, belirtilen acı hakikati yaşadığımız karanlık Deccalların egemen olduğu, zifiri karanlık bir çağdayız!

Son yüz yılda, iki büyük Cihan Harbiyle Dünya’yı kana ve gözyaşına boğan tek dişi kalmış bu emperyalist canavarlar şimdi 3.Cihan Harbinin hazırlığını yapıyorlar!

Aralarında Dünya’yı bölüşmelerine rağmen; ırkçılık, mezhepçilik, particilik, modacılık, inkârcılık morfinleriyle uyutulan devin yeni başlayan “Milli uyanış ve Dirilişini!” önlemek için büyük bir savaşın hazırlığı içindeler!

Sömürdükleri Mazlum, Müslüman Coğrafyanın her şehrini, Şam ve Bağdat’a çevirme planlarını hayata geçirmek istiyorlar! Fas’tan Pakistan’a kadar, bütün Müslüman Ülkeleri haritadan silip, Büyük Siyonist İsrail İmparatorluğunu ilan etmek için bütün güçleriyle ittifak halindeler!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 206 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar