Berat’ımızı çok özledik! 

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Şevki Yılmaz'ın bugünkü (18.03.2022)''Berat’ımızı çok özledik! '' başıklı yazısı.

Bismillahirrahmanirrahıım 

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!  

Çanakkale’yi Allah’ımızın yardımıyla geçilmez yapan ruh ve ideal Din, Devlet, Vatan ve Namuslarımızın muhafazası için Şehadetle Berat İmanımızdır! Bu ideal uğruna ölmeyi yaşama tercih eden şehidler ve gaziler topluluğunu saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz! 

Bir insan için en büyük mutluluk kölelikten, kötülüklerden, zulümlerden, günahlardan kurtuluş, af ve özgürlük beratını alabilmektir! 

Malazgirt’ten Çanakkale’ye ve son İstiklal harbimize kadar bütün Milli Mücadelelerimizde elde edilen tüm zaferlerde “Ya İstiklal Ya Ölüm!” inancının sağladığı Berat yani kurtuluş özlemi Ruhu yatmaktadır! 

İçimizdeki satılmış hainler eliyle dünya liderliğinden, cihan devletimizden, muazzam İslami İlkelerden ve Milli Harflerimizden mahrum bırakıldıktan sonra ise “Yamadık Dünyamızı Yırtarak Dinimizden, Din de gitti Dünya da gitti elimizden!” acı gerçeğini tüm mazlumlar olarak yaşamaya devam ediyoruz! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 334 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar