Başarının ve Yenilginin Sırları!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (c.c) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

İnsanoğlu; ister hak ve ister batıl olsun, hangi cephede bulunursa bulunsun, ne işle meşgul olursa olsun emek verdiği şey her ne ise muvaffakiyeti arzu eder ve mağlubiyeti temenni etmez, aklına dahi getirmek istemez!

Devlet-i Ali Osman’ın zevale uğrayıp tarih sahnesini terk ettiği günden bugüne millet ve Ümmet-i Muhammed olarak başarıya, muvaffak olmaya susamış bir halde, bulunduğumuz mağlubiyet, yenilgi ve karanlık dehlizlerinden kurtulmak için bir ümit ışığı arar olmuştuk!

Halbu ki biz; Hatem-ul Enbiya, alemlere rahmet, son nebi, son peygamber, izinden gitmekten şeref duyduğum, önderim ve tek liderim Hz. Muhammed’in (sav) ahir zaman ümmeti olarak seçkin hasletlere sahip değil miydik?

Ve Alemlerin Yaratıcısı, Yaşatıcısı ve Yöneticisi olan Allah-u Azimuşşan bizim elimizle zalimlerden intikam almak istemiyor muydu? 

Peki, ne oluyordu ve nasıl oluyordu da hep biz fakirdik, sömürülüyorduk ve neden hep biz ölüyorduk?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gündem Rabıta değil irtibattır! 17 Mayıs 2024 | 327 Okunma Devletlerin ve İktidarların gücü de, ömrü de Adalet’tir! 10 Mayıs 2024 | 286 Okunma Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 385 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 336 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 231 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar