Başarının ve Yenilginin Sırları! (2)

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Allah size yardım ederse artık hiç kimse sizi yenemez! Ama ya O, sizi terk ederse size kim yardım edebilir? O halde Müminler Allah’a güvensinler! (Ali İmran S.160)” İlahi mesajı, hayatımızın her safhasında, her yerde ve her şeyde başarımızın sadece Allah’ın (cc) yardımına bağlı olduğu gerçeğini dimağımıza nakşetmektedir!

Ayet-i Kerime ve Sünnet-i Seniyye’de belirtilen ‘’İLAHİ YARDIM’’ın kesilmesine sebeb olan ve bu nedenle iktidarların yıkılmasına hatta devletlerin çökmesine sebebiyet veren unsurlardan Ehliyetsizlik ve Adaletsizlik hastalıklarına geçen haftaki yazımızda değinmiş ve bu Cuma yazımızda konuya devam edeceğimizi belirtmiştik! 

Bu vesile ile kaldığımız yerden devam edelim ve hepimizi ilgilendiren, her sahada mağlubiyetin sebepleri arasında yer alan diğer hastalıklara gelin hep birlikte nazar ederek, ibret gözüyle akledelim!

-Meşveretsizlik!

Kur’an-ı Kerim’in Surelerinden birine ad olmuş ŞÛRA SURESİ, İstişare Suresidir! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar