Asırlar üstü İslam Medeniyetiyle ile Miraç mı? Muasır (M)edeniyet mi?

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Tam iki yüz yıldır iktidarların hayali ve halkı Müslüman Devletlerin hedefi haline gelen “Muasır Medeniyetler seviyesine çıkmak!” için nice çamlar devirdik! Nice canlar verdik! İnsanî ve ahlâkî değerlerimizi yitirdik! Ülkelerimizi bu muasır medeniyetin temsilcileri canavar ülkelerine işgal ettirdik! Ve asırlar üstü İslam Medeniyetimizi terk ettik!

Yeter artık! Aman bizi “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!” olan muasır Medeniyetler/edeniyyetler (alçalma ve alçaklaşma) seviyesine çıkarmayın!

Çıktıkça çukura düştük! Düştükçe battık! Battıkça kendimizi insan sandık! 

Muasır medeniyet özlemiyle yaptığımız devrimler sayesinde yükseleceğimize, derin çukurlarda hala alçalıyoruz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 218 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar