“Acil Gençsel Dönüşüm!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Baş öğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Baş öğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Ana Kabrinden Dünya’ya gelen İnsan, toprak Kabrinden dirilip sonsuz hayatını tadacağı Ahiret Âlemine hesabını vermek üzere son hicretini tamamlar!

Bu değiştirilemez ve önlenemez ölüm ve diriliş gerçeğine rağmen hâlâ gaflet içinde uyumaya devam ediyoruz!

Devletlerin asli görevi vatandaşların sadece dünya hayatında emniyet, huzur ve mutluluğunu sağlamak değildir! Bilakis, yaşayış gayemiz olan sadece Allah’a (c.c) kul olmamızın ve ahiretimizin  cennet olmasının zemini hazırlamakta ana görevidir! Zira geçici dünya hayatında emniyet içinde huzurlu ve mutlu olmanın tek yolu ölüm ve ötesindeki hayata hazırlıklı olmaktan geçiyor!

Bunun için Devlet; Kentsel dönüşüm ile modern şehirler yaptığı gibi Milli, Manevi ve Ahlaki değerlere bağlı “Gençsel Dönüşüm!” projelerini de acilen hayata geçirmelidir!

Zira; Ashab-ı Kehf gençliği olmasını istedğimiz nesillerimizin iman ve şuurunu ihmal edersek sigara, alkol, esrar, eroin, fuhuş bağımlısı Ashab-ı Keyf gençliği eliyle modern şehirlerimizde magandaların hâkim olduğu terör merkezlerine dönmekte olduğu acı gerçeği ile yüzleşmekteyiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 297 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar