“Hey sıkılmaz! Ağlamazsan bari eğlenmekten utan!”

Bismillahirrahmanirrahim Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî...

Bismillahirrahmanirrahim 

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyt’ine, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun! 

Devletler; Hukuk, Adalet, Eğitim, Ahlak ve Medeniyet temeli üzerinde kurulur. Ticaret, Savunma, Kardeşlik, Birlik ve Dayanışma direkleriyle yükselirler!

Bizi, Biz yapan Milli değerlerimizle, örf ve adetlerimizdir!

Beş bin yıl evvel yaşamış Çinli düşünür Konfüçyüs’ün “Ahlaklı toplumların Yasalara İhtiyacı yoktur. Ahlaksız toplumların da yasalara ihtiyacı yoktur!” dediği hakikat tüm fert, aile, toplum ve devletler için geçerlidir!

Kendi Medeniyetini, harflerini, bayramlarını, tatillerini, türkülerini, ahlaki değerlerini, örf ve adetlerini unutan ve terk eden toplumlar ve Devletler asla yükselemezler! Kültürel işgal altında köleler gibi yaşamaya mahkûmdurlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar