“Tabanın adayı Tabana! Tavanın adayı Tavana!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beyti’ne...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salât ve selam olsun!

Cumhurbaşkanı Hükümet sisteminden sonra Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleriyle, Mahalle ve Köy Muhtarlarının yetki, etki ve sorumlulukları fiilen daha artmış durumda! Devletin yükünü ya azaltacaklar ya da yüke yük katacaklar! Beş yıl sonra yapılacak Devlet Başkanlığı seçiminde; ya zaferi ya da hezimeti yaşatacaklar!

Bu nedenle; Mahalli İdareler Seçimi, Milletvekilliği Seçiminden çok daha önemli bir konumda!

Son seçim sonuçlarında, Mandacı Muhalefet hezimet yaşasa da aradaki farkın az oluşu sebebiyle Mahalli İdareler seçimlerinde de şer ittifakı kuracaklar! 

Ve bazı Belediyelerdeki izahı mümkün olamayacak tüm argümanları kullanacaklar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 123 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar