Fıtratımıza dönmenin bayramına devam! Ama..

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza,  Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize salat ve selam olsun!

“Yaratılış, fıtrat, içgüdü, istidat, tıynet, hilkat, huy ve karakter” manalarına gelen Fıtır Bayramımızı yine terör, işgal ve son aylarda artarak devam eden sel gibi afetler içinde neşesiz idrak ediyoruz!

Hepimiz, Sevgili Peygamber Efendimiz’in “Her doğan kişi, İslam fıtratı üzere doğar” mesajındaki hakikatin muhatabıyız!

Fıtratımızın gereği doğuştan yanlış, kötü suçlu, günahkâr, hain, zalim ve kâfir hiçbir insan yoktur!

Allah’ın insanlığa sunduğu, iman, sevgi, saygı, merhamet, kardeşlik, yardımlaşma gibi İslam’ın evrensel mesajını algılamaya ve yaşamaya uygun karakter ve fıtratta yaratılmışız!

Huzur ve mutluluğun kaynağı hak, adalet, ehliyet, emanet ve sadakat gibi ilkelere uygun bir fıtrat ile donatılmışız!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 259 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 186 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 354 Okunma Tarihimizden aldığımız güçle; Yeniden Büyük Türkiye! 23 Şubat 2024 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar