“Yalanla iman bir arada olmaz!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beyti’ne...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salât ve selam olsun!

Hakk’a, hayra ve iyiliklere engel olduğu halde başkalarını aldatmak adına, ibadeti; gösteri haline getirmek için namaz kılan riyakârların vay haline!” (Maun/4)

“Yalancıların ve gerçekleri yalanlayanların vay haline!” (Mürselat/19)

Allah, yalancıları ve gerçekleri yalanlayanları asla sevmez” (Mü’min/28) ayet-i kerimeleri gibi tüm İlahi mesajları, kabirdeki ölülere değil; ölmüş kalplerimizi diriltmek için okuyacağız!

Hele ortalığın sinsi tilkiler tarafından toz dumana karıştırıldığı bu günlerde bu ilahi mesajları daha çok okuyarak anlamaya çalışacağız!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 334 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar