“Anne babalara önemli uyarı!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara ve Din ve Vatan Muhafızı gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun..

“Allah ve Rasulü bir işe hüküm verdiği zaman, inanmış bir erkek ve kadına o işi kendi isteklerine göre seçme yani tercih hakkı yoktur. Her kim Allah ve Rasulüne karşı gelirse, apaçık bir sapıklığa düşmüş olur..” (Ahzab/36) İlâhi ihtârı gereği Müslümanların Kur’an-ı Kerim, Siyer ve Temel Dini Bilgiler derslerini tercih edip etmeme özgürlükleri yoktur!

Bu mühim dersleri çocuklarının öğrenmeleri için tercihlerini acilen yaptırtmaları Allah’ın emanetine sahip çıkmanın ve sadık kul olmanın gereğidir!

Kendi canımızdan sonra ama mallarımızdan önce Allahımızın en büyük emaneti çocuklarımız ve torunlarımız yani nesillerimizdir!

Nesillerimizi İlim ehli, İman ehli, Namaz ehli, merhamet, ahlak, haya ve edep ehli yetiştirmek başta biz ana babaların imanî sonra devletin asl görevledir! Ve Devletin varoluş sebebidir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 194 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar