Vallahi yutamazlar! Billahi yenemezler!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara ve Şehidlerimize salat ve selam olsun..

Dünyada dört tarafı düşmanlarla çevrili ve o düşman ülkelerin taşeronlarının vatan içinde cirit attığı tek ülke Türkiyemizdir!

Tam bin yıldır dış ve iç düşmanların birleşerek defalarca işgal ettikleri  ama tüm savaşlara rağmen yutulamayan vatan Anadolumuzdur!

Malazgirt Merkezli Büyük Selçuklu’yu yıktılar ama yutamadılar! Ondan Konya Merkezli Anadolu Selçuklu Devleti doğdu! İçimizdeki Saadettin Köpek gibi haris ve hasid hainler eliyle onu da yıktılar ama yutamadılar, oğlu Söğüt Merkezli Osmanlı Cihan Devleti doğdu!

Ve 21 yaşında genç Fatih Sultan Mehmed ile İstanbul Merkezli Dünya Yönetimi Müslümanların eline geçti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 148 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 260 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar