Tayyip Kaptan mı, Kemal Korsan mı?

Rize Eski Milletvekili, İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz hocamız Medine-i Münevvere'de umre ziyaretinde olduğundan dolayı "Tayyip Kaptan mı, Kemal Korsan mı?" başlıklı haftalık Cuma yazısını güncel...

Rize Eski Milletvekili, İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz hocamız Medine-i Münevvere'de umre ziyaretinde olduğundan dolayı "Tayyip Kaptan mı, Kemal Korsan mı?" başlıklı haftalık Cuma yazısını güncel haliyle konunun önemine binaen yayınlıyoruz..

Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Geçtiğimiz yıllarda muhalefet partileri merhum Şehid Muhsin Yazıcıoğlu’nun bulunamayışını yalan ve iftiralarla kaosa dönüştürmüşlerdi. Şehidimize sevgi ve saygısından mitingleri iptal ettiren İktidar Partisinin aldığı oyları üç puan düşürmeyi başarmışlardı. Fakat tüm ayak oyunlarına rağmen Büyükşehir’leri alamayan Muhalefet Partilerinin İktidarı bu yolla düşüremeyeceğini anladığını sanmıştık. Heyhat ki yine yanılmışız!

Halkımız 30 Mart seçimlerinde de Başkan adaylarının kişiliğini, ehliyetini ve sadakatini araştırmadan ve yanlışlıklarına bakmadan oy verme yanlışlığına düşürülmüştü. Bu da seçmenlere yapılan en büyük yanıltma ihanetti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 217 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar