Başarının ve Yenilginin Sırları! (4)

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Allah size yardım ederse artık hiç kimse sizi yenemez! Ama ya O sizi terk ederse kim size yardım edebilir! O halde Müminler Allah’a güvensinler! (Ali İmran S.160)” İlahi mesajı, hayatımızın her safhasında, her yerde ve her şeyde başarımızın sadece Allah’ın (c.c) yardımına bağlı olduğu gerçeğini bize hatırlatmaktadır!

Ayet-i Kerime ve Sünnet-i Seniyye’de belirtilen İlahi yardımın kesilmesine sebeb olan ve bu nedenle iktidarların yıkılmasına hatta devletlerin çökmesini hazırlayan ehliyetsizlik, adaletsizlik, meşveretsizlik, sevgi ve saygıda ayarsızlık, vefasızlık ve sadakatsizlik, irtibatsızlık, dengesizlik, ümitsizlik, tedbirsizlik ve sabırsızlık hastalıklarından geçen haftalarda ki yazılarımızda bahsetmiştik!

Hepimizi ilgilendiren ve her sahada mağlubiyetin en mühim sebebi bu hastalıklara ilaveten “Başsızlık” hastalığıyla “Başarının ve Yenilginin Sırları” yazı serimizi bu hafta bitireceğiz inşallah!

Başsızlık!

Vücut organlarının en mühimi ve olmazsa olmazı baş olduğu gibi ümmet ve devlet vücudunun da en mühimi baştır! Yani liderdir ve lider kadrosudur! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 212 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 387 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar