Diyanet Reisimize!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beytine, Ashabına...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beytine, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan tüm kardeşlerime salat ve selam olsun.

Yeryüzünde tüm şehirlerin anası ve Başkentlerin Başkenti Mekke-i Mükerreme’deki Kıblemiz Beytullah’ın şubeleri Camilerimizin, ilim ve irfan yuvaları Kur’an Kurslarımızın ve tüm Din Hizmetlerinin yönetiminden sorumlu Diyanet İşleri Başkanlığımızın yeni Başkanı Prof. Ali Erbaş Hocamıza ve ekibine başarılar diliyoruz.

Allah’ın kullarının Dünya ve Ahiret yurdunda mutlu olmalarını sağlayacak kurumlarımızın en önemlisi Diyanet İşleri Başkanlığıdır! Ve onun Merkez ve taşradaki Dinin görevlileri kardeşlerimizdir!

Her gün ve her Namazda okudukları ve okuduğumuz “Ancak Allah’a kulluk ederiz..!” ilahi mesajının öğrettiği karakterde insan yetiştirmek gayemiz ve hedefimiz olmalıdır!

Yıllarca İnsanları insanlara kul ve köle ettiren şirkin temsilcileri günümüz Feto gibi Belamlar ve taraftarlarından Diyanet Teşkilatımız tamamen temizlenmelidir! Yıllardır pasifize edilmiş Din ve Vatansever çilekeş Milli kadrolar yeniden aktif görevlere getirilmelidir!

Sadece Allah’a kul, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize Ümmet olacak İman, Amel ve Ahlak nesli yetiştirme seferberliğini acilen başlatmalıyız!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 45 Okunma Şimdi sadece Belediye Başkanı seçiyoruz! 22 Mart 2024 | 259 Okunma Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 187 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 356 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar