Sen bu tongaya nasıl düştün İsmail?

Üzerinize afiyet biraz üşütmüşüm herhalde. O nedenle de pazartesi gecesi Habertürk TV'de, Didem Arslan Yılmaz'ın programında olup bitenlerden ancak sabah uyanınca haberdar olabildim.

Söz konusu yayında Nagehan Alçı meşhur düellonun moderatörlüğünü yapan İsmail Küçükkaya’nın yayından birkaç gün önce aday Ekrem İmamoğlu ile bir otelde buluştuğu bilgisini ortaya atınca ortalık bayağı bir sallanmış.

Nagehan’ın bu iddiası üzerine önce İsmail yayına bağlanmış… Ve İmamoğlu ile buluşmasını tarafların görüşmesini yürüten AK Partili Mahir Ünal ve CHP’li Engin Altay’ın istekleri ve bilgisi dahilinde gerçekleştirdiğini… Aynı görüşmeyi Binali Yıldırım ile de yapmalarını istediğini ancak Binali Bey’in yoğunluğundan dolayı bu görüşmenin yüz yüze değil, telefonda gerçekleştirebildiğini söylemiş.

Ancak Küçükkaya’nın bu açıklamalarından hemen sonra da Habertürk TV yayınına Binali Yıldırım’ın danışmanı Ömer Sertbaş bağlanmış ve; “İsmail’in Ekrem İmamoğlu ile görüşeceği bilgisi bizde yoktu. Ancak ben sonradan İsmail’in otele gidip buluştuğu bilgisini alınca aradım kendisini ve o da bana İmamoğlu ile değil, danışmanları ile görüştüğünü söyledi…” diyerek İsmail’in söylediklerini bir anlamda yalanlamış.

Sonra İsmail bir kez daha bağlanmış Habertürk TV’ye ve olayın seyrinin Sertbaş’ın anlattığı gibi olmadığını… Görüşmeyi Mahir Ünal’ın ve Engin Altay’ın istediğini… Kabul etseydi aynı şeyi Binali Yıldırım ile de yapmış olacağını filan söylemiş.

Neyse…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar