O pedofili meraklısı pislik nasıl serbest kalır?

İki gündür hepimiz adını bile ilk kez duyduğumuz bir ruh hastasının tam 6 yıl evvel sapkın, sapık ifadelerle dolu kitabında yazdıklarının şokunu yaşıyoruz. Olay nerden patlak verdi?

Olay nerden patlak verdi? Bu edebiyatçı bozuntusunun yazdıklarının kim nasıl farkına vardı da 6 yıl sonra gündeme geldi bilmiyorum ama hâlâ travmasını atlatamadım.

Kitabın tamamını değil... Sadece pedofiliyi övdüğü bir sayfayı sosyal medyada dolaşan bir paylaşımdan okudum.

Yemin ediyorum midem bulandı. İnsanlığımdan utandım ve aklıma gelen ne kadar beddua varsa hepsini sıraladım o an!

Hem de bağıra çağıra...

Şoku atlatıp sonradan Abdullah Şevki Yurtvermez denilen o müptezelle ilgili gelişmelere bakınmak için internete girdiğimde de kamuoyunda infiale neden olan olaya dair; “Ne var yahu bu kitapta! Ne bu yaygara?” mealinde şuursuzca yorumlar yapan yayıncısı Alaattin Topçu ile birlikte gözaltına alındığı haberini okudum.

Bir “Ohh” çekip ve hemen o sapkın, sapık Zümrüt Apartmanı adlı kitabın baş mimarı olan iki ahlaksızın mutlak suretle ceza alması gerektiğine dair paylaşımlar yaptım Twitter’da…

Takipçilerimin çoğu benimle aynı reaksiyonu gösteriyordu ama aralarındaki bazı hukukçular yasalarımız çerçevesinde bu iki müptezelin ertesi gün serbest kalacakları hususunda da ısrarla beni uyarıyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.508 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 538 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.497 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.012 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar