Kokuşmuş et için dayak niye?

Erkek anası olduğumdan mıdır nedir, yediklerindeniçtiklerinden zehirlendiği için hastanelik olan Manisa’daki askerlerin isyanını anlatan o görüntüler çok etkiledi bendenizi. Ama çok! Herhalde insan ister istemez o...

Erkek anası olduğumdan mıdır nedir, yediklerindeniçtiklerinden zehirlendiği için hastanelik olan Manisa’daki askerlerin isyanını anlatan o görüntüler çok etkiledi bendenizi. Ama çok! Herhalde insan ister istemez o evlatlardan birinin kendi evladı olabileceğini de düşünüyor.

“Çok katı olursa yemez” diye yumurtasının başında nöbet tuttuğun bir lokma oğlun, zorunlu olduğu vatan görevinde yediği yemekten zehirleniyor. Yemeği yapan firma dışarıdanmış, taşeronmuş, falanmış filanmış... Hiçbirinin önemi yok; zira o yemek o çocuklara devletin eliyle ikram ediliyor.

Bu skandal bir yana, hastaneye kaldırılan askerlerin sosyal medyaya yansıyan görüntülerinden öğreniyorsunuz ki yumurtası çok pişse “Bu ne ya?” diye size atarlanan evladınız, yemeklerde bir sorun olduğunu söylediği için komutanlarından dayak yiyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar