Kimmiş bu ortadan kaybolan gazeteciler eyy Forbes?

DÜNYANIN en saygın ekonomi dergilerinden biri olarak kabul edilen Forbes’a göre, kadınların seyahati açısından 10 tehlikeli ülke sırasıyla şunlarmış efendim: Mısır, Fas, Jamaika, Hindistan, Peru, Bahama...

DÜNYANIN en saygın ekonomi dergilerinden biri olarak kabul edilen Forbes’a göre, kadınların seyahati açısından 10 tehlikeli ülke sırasıyla şunlarmış efendim: Mısır, Fas, Jamaika, Hindistan, Peru, Bahama, Kolombiya, Ekvador, Türkiye ve Guatemala... Dikkat ederseniz yıllardır yaşanılan iç savaşta yüzlerce kadının tecavüz edilip öldürüldüğü Suriye bile yok listede! Irak yok! Afganistan, Pakistan yok, ama Türkiye var!

Tamamen Türkiye’yi karalama amacı güden haberde kadınlara bir de şu tavsiyelerde bulunmuş derginin editörleri: “Aman dikkat! Sık sık saldırılar yaşanır Türkiye’de kadınlara. Taksiye aydınlık ve kalabalık yerlerde binin, küçük banknotlar kullanın. Saldırgan esnaf ile restoran sahiplerini görmezden gelin. Camiye başınızı örterek girin ve hamama giderseniz muhakkak kadınlar gününü tercih edin!”

Forbes’ın bu haberini yaptıranların FETÖ lobisi olduğu o kadar belli ki haberde yazılan bazı ayrıntılardan! Mesela denilmiş ki: “Geçtiğimiz yıl çok sayıda siyasi istikrarsızlık yaşandı; çok sayıda gazeteci ve muhalif ortadan kayboldu!” Kim bu kaybolanlar diye kastettikleri? Elbette ki firar eden FETÖ’nün bazı proje kalemşörleri. Başlarını Can Dündar çekiyor bunların. Kasıtla “Kaçtılar” dememelerinin, “Ortadan kayboldu”demelerinin nedeni ise başka. Okura sanki muhalif gazeteciler infaz edilerek yok edilmiş gibi bir mesaj vererek Türkiye’nin ne kadar tehlikeli bir ülke olduğunu korkutarak anlatmak!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.514 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar