Kanalın ucu göründü de peki ya sonu?

Ötesi şu an için biraz zor

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı grup toplantısında Kanal İstanbul'un hayata geçeceği konusunda bir kez daha ısrarını dile getirdi.

Ve memleketin aklı başındaki tüm bilim insanlarının, tarihçilerinin, diplomatlarının yapımına şiddetle karşı çıktığı ve "çılgın" diye takdim ettiği projenin temelinin de 26 Haziran’da atılacağını duyurdu.

Yani kanalın ucu göründü gibi…

Ama sorun şu ki; Sonu görünecek mi?

Pek mümkün değil bana göre...

Çünkü eninde sonunda sağduyunun, mantığın ve bilimin galip geleceğine inanıyor ve bu projenin hayata geçebileceğine ihtimal vermiyorum.

Diyeceksiniz ki; “İyi misin Sevilay! 2 hafta sonra adamlar kazmayı vuruyor ama sen hala inanmıyorsun bu projenin hayata geçebileceğine!”

Haklısınız belki böyle düşünmekte ama ben yine de size katılamayacağım.

Çünkü ortada henüz bir proje yok!

Çünkü bir projenin gerçekten proje olarak kabul edilebilmesi için o projenin kaç metrelik olacağı, üzerine kaç köprü kondurulacağı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.508 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 538 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.497 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.012 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar