İmamoğlu nerede? Neden İstanbul'da değil?

Kurban Bayramını fırsat bilip yıllık iznimden de bir bölüm kullanınca yazılara ara verdim. Saydım 12 gün olmuş bu ara. Esasında birkaç günüm daha vardı...

Çünkü tatil planım kesintisiz 15 gündü.

Ancak bir gazeteci olarak sıcak haberin her zaman önceliğinin olduğunun bilinciyle bu planı bozdum ve bilgisayarımın başına geçtim.

Öncelikle dün gece başlayan ve İstanbul'u teslim alan sel felaketinden dolayı tüm İstanbul'a geçmiş olsun diyorum.

Şu anda orada olmasam da ekranlarda gördüklerim, yakınlarımdan duyduklarım dolayısıyla bir İstanbullu olarak olayın farkındayım.

Ancak Başkan Ekrem İmamoğlu, biz sıradan vatandaşları bile uzakta olmamıza rağmen endişeye sevk eden bu felaketin büyüklüğünün herhalde farkında değil!..

Değil ki, 16'sında yani geçtiğimiz Cuma günü aldığı 6 günlük iznini yarıda kesip de hepi topu 50 gün önce başkan olarak seçildiği İstanbul'a zahmet edip dönmüyor.

Öğrendiğim kadarıyla yine Bodrum'a gelmiş başkan.

Söylenene göre Cuma gece yarısına doğru Ortakent Yahşi'de bizim siteye de komşu olan yazlık evine giriş yapmış.

Ancak giriş o giriş... Sonrasında da bir daha görülmemiş Ekrem Bey. İstanbul'u sel götürürken Bodrum'daki evinde keyif çatmayacağına göre nerede peki Sayın İmamoğlu?

Söyleyeyim... Denizde... Ege sularında gezintide. Sanırım o gece, yani Cuma gecesi ayak basar basmaz Bodrum'a, ailesi ve bazı yakın dostları ile birlikte denize açılmışlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum