Bakan Nebati: "Eve boynu bükük dönemem!"

Geçen Cuma Habertürk TV'de köşe komşularım Nagehan Alçı, Nihal Bengisu Karaca ve Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki ile birlikte yaptığımız HT Masa'nın ilk bölüm konuğu ekonomist...

Geçen Cuma Habertürk TV’de köşe komşularım Nagehan Alçı, Nihal Bengisu Karaca ve Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki ile birlikte yaptığımız HT Masa’nın ilk bölüm konuğu ekonomist Profesör Doktor Hurşit Güneş idi.

Biz 4 kadın gazeteci kamuoyunun kafasındaki soruları açıklıkla sorduk Hurşit Hoca’ya…

O da en sade dille ekonomideki karşılığını anlattı.

Çok ilgi gösterildi tabii programa.

Çok beğeni aldı.

Ama yanı sıra; “Neden mevcut ekonomiyi bilen, içinde olan birini de çağırmadınız programınıza, neden sadece Hurşit Güneş?” mealinde eleştiriler de yapıldı.

Ben de programın sonunda söz konusu eleştirileri aktarıp bir çağrıda bulundum.

Dedim ki; “Biz de çok isteriz işin içinde olan birinin gelmesini. Mesela keşke ekonomi kaptanlığına oturan çiçeği burnunda bakanımız Nureddin Nebati gelse ve dördümüzün, sokaktaki vatandaşın kafasındaki soruları yönelteceği yayında bizimle birlikte olsa ve tüm sorulara açık açık yanıt verse…”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.514 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar